12 jan. 2011

Julklappar del 2


Ungarnas stora kusin T fick ett förkläde och en kokbok av oss i julklapp.
Det paketet fick inte mycket uppmärksamhet bland alla häftiga lego-set och allt vad en snart sjuåring ville ha på julaftonen men senare har jag fått höra att både förklädet och kokboken har använts.
Kokboken blev däremot väldigt poppis bland alla vuxna i sällskapet (sambons syskon och föräldrar) på julafton. Både de och jag hade den när vi var små så det var lite nostalgi över det hela. Rekommenderas varmt till alla barn som vill lära sig baka och laga mat.
Men det visade sig att det var en bra present i alla fall =) Förklädet (som är ett eget mönster, gjort på en höft) uppskattades tydligen i efterhand och chokladbollar har bakats till familjen!


Lillkusinen (som väldigt snart inte kommer vara lillkusin längre) fick en tröja. Inget märkvärdigt egentligen men långa tighta "muddar" (vanlig jersey sydd som mudd) i ärmsluten för att få lite puffeffekt på ärmen och en applikation i samma tyg.

1 kommentar:

  1. det är verkligen snyggt bär man använder mönstrat tyg i applikationer. och särskilt snyggt blen det när du hade mathat med muddarna, =)

    riktigt finfina julklappar!

    SvaraRadera