18 mars 2011

Catch up

Som jag skrev häromsistens har det varit mycket att göra och orken att blogga har inte funnits. Det här får lov att blir något slagg komma-ikapp-och-lägesrapport-inlägg.


Den här superfina tunikan damp ner i brevlådan för ett tag sen. T fick den i bytet med Strumpetossa som jag skrev om här. Vi är hur nöjda som helst. T vill ha den så fort den är ren och kunde till och med tänka sig att ha haklapp för att den inte skulle bli smutsig på en gång! Det händer inte ofta här hemma.


Den här härliga färgkaramellen trillade in med posten igår. 400 KAM-knappar (1600 plastbitar!!) och en tång att sätta fast dem med. Nej, jag har inte brutit mot Marsutmaningen, dessa beställde jag innan men de kom hem igår =) Ett riktigt fynd måste jag säga. Hittade säljaren på ebay och betalade 233 kr för alltihop inklusive frakt. Det tog bara 16 dagar (inte arbetsdagar) att få hem!
Det enda negativa var väl att jag tycker att färgerna inte riktigt stämde med bilden i annonsen. De röda och rosa låg väldigt nära varandra i färg och de som ser bruna ut på bilden trodde jag skulle vara gammelrosa... Men jag ska väl inte klaga... Inte med tanke på vad jag betalade...


En annan rolig nyhet är att jag ska få sälja via 3exter.se! Verkligen jätteroligt! Butiken öppnar den 25 mars så jag producerar för fullt just nu. Bland annat har dessa olyckstrosor blivit till. De passade jag på att sy samtidigt som jag sydde trosorna till Strumpetossa så de har varit obloggade ett tag...
Är väldigt förtjust i de turkos/rosa. Får mig att tänka på sommar och sol och saft och bad... Härligt!
(De turkos/vita å andra sidan är ju nästa isiga. Roligt att få så olika känsla bara genom olika kontrastfärg!)


En stor del av tiden har också gått åt till att lära mig Illustrator. Jag läser digital modeskiss på distans från Borås Textilhögskola så jag passade på att skissa upp mina idéer till sommarkollektion till inlämningsuppgiften. Det är riktigt roligt men ganska tidskrävande än så länge. Det går ju fortare och fortare ju mer jag lär mig men ändå... Jag fick godkänt på uppgiften i alla fall =)

Glöm inte min giveaway (se nedan)! Dragning på tisdag kl 13!

2 kommentarer:

  1. Kul att tunikan uppskattas! ;)

    Även vi är supernöjda med trosorna! Tack än en gång!

    SvaraRadera
  2. Vad smart med olyckstrosor! Och väldigt fina är de också! Får man fråga vad det är för tyg/foder som du använt som ska suga upp vätskan? Var hittar man sånt? Har själv en tjej som vi snart ska potträna, så det skulle behövas några olyckstrosor tror jag nog!

    SvaraRadera