10 sep. 2010

Vår katt behöver nytt hem


Sen A kom har det verkat som att vår katt inte trivs här hemma. Vi trodde det skulle bli bättre men det har snarare blivit sämre och vi börjar tycka synd om henne. Vi tycker att hon förtjänar ett hem där hon trivs och får mycket kärlek. Finns det nån där ute som vill ta hand om vår katt?


Hon heter Domino men kallas allmänt för Katten (eller tissetatten om man är två år) och är 4,5 år. Väldigt snäll och kelig. Hon har aldrig varit elak mot barnen trots att de varit hårdhänta emellanåt. Hon har dessutom bott hos mina föräldrar som har hund utan problem så det är inget hinder i ett nytt hem.
Vi har haft henne som innekatt eftersom vi bor i lägenhet men hon har suttit fast i sele ute. Vet inte hur hon skulle klara att vara lös ute. Säkerligen skulle hon gilla det!

Om du är intresserad och vill veta mer får du gärna hör av dig till: lillatdesign@gmail.com eller lämna en kommentar.

1 kommentar:

  1. Åh! vad mysigt det skulle ha varit med en katt. Han ser så snäll och lagom buig ut. Men det blir ingen katt förrns vi flyttar hem till Sverige, till ett hus. Men jag hoppas Katten hittar ett nytt hem.

    Förresten, det där pinup tyget du kommenterade på min sida. Är du kanske intresserad av att köpa en meter eller 2? Jag kan kolla om det finns kvar, vilket det med största sannolikhet finns.

    SvaraRadera