24 maj 2010

Sommarkollektion 2010 - Äntligen färdig!

Det tog sin lilla tid (framför allt fotande och bildredigerande med både kameror och datorer som inte ville sammarbeta...) att få sommarkollektionen klar men här är den alltså!


Det är en tunika med pösärm, muddkant nedtill och sprund i halsen. Skyddar fint mot solen och värmer även lite om det råkar vara en kylig dag. Tuff till jeans och söt till leggings, eller varför inte ha den som den är. Mångsidig :)
En liten singoallatop i vävt tyg (eller trikå om man hellre vill det) som är svalt och skönt när det är varmt. En liten broderad ficka frampå för små snäckskal eller annat fint...
Långärmad men sval och skön sommarskjorta för både pojkar och flickor. Snedslå i halsen och nedtill, en beläggning runt (heter det verkligen så?) sprundet fram och ärmslut i dubbelt tyg för att även uppvikta ärmar ska vara snyggt.
Svala trekvartsbyxor med rynk nedtill och en broderad ficka på ena benet. Många möjligheter från enklaste enfärgat till dekorsömmar, fickor i avvikande tyg och snedslå nedtill... Vad gillar du?
Och så den sista modellen. En t-shirtklänning/tunika. Jag gillar den så här med avskärningar, råa sömmar och flera olika tyger men den är lika fin i bara ett tyg. Används som den är eller med leggings.

Nu är jag färdig så nu får sommaren komma =)  (Fast det har den kanske redan gjort i många delar av landet...) Önskar oss alla en lång, varm härlig sommar med mycket sol, bad och lata dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar